Feriköy Necdet Kotil Anaokulu
PAŞA MAH. KAHRAMANBEY SK. FERİKÖY NECDET KOTİL İLKOKULU BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 ŞİŞLİ / İSTANBUL
02122190217

VİZYON

Tüm çalışanları, öğrencileri ve velileriyle birlikte millî değerlere bağlı, hukuka, topluma, çevresine saygılı, demokratik yaşam tarzını benimsemiş, iyi iletişim kurabilen, bulunduğu ortama uyum sağlayabilen, eleştirel düşünebilen, kendisini ifade edebilen, girişimci, katılımcı, , öz disiplin kazanmış, ahlâki değerleri benimsemiş, eğitime gönül vermiş öğrencileri akademik, kültürel ve sportif başarıları ile kabul gören bireyler yetiştirmek ve bu doğrultuda çevrenin kültürel merkezi hâline gelerek geçmişinden alacağı birikimle geleceği en iyi şekilde etkileyen bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, kültürel ve manevi değerlere bağlı, bireysel farklılıkların ayrıştırılmadan bütünleştirilerek bireyleri ilköğretime ve geleceğe hazırlamak. Türk Millî Eğitiminin amaçları doğrultusunda, temel değerlerimizi, demokratik yönetim ve yaşam tarzını benimsemiş, adaletli, saygılı, ahlâklı, çalışkan, uyumlu, kendi problemini çözen, girişken, katılımcı, çevresini koruma bilincine sahip, kültürü ve sanatı seven iyi insanlar yetiştireceğiz.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabahçı 08:00 - 12:30 Öğleci 12:30 - 17:00

Okul servisleri mevcuttur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Nişantaşı, Kurtuluş, Osmanbey ve Şişli merkezine yürüme mesafesinde. Osmanbey metro durağından yürüyerek yaklaşık 10 dk. uzaklıkta.

Paşa Mah. Kahramanbey Sok. No2 Feriköy / ŞİŞLİ / İSTANBUL